About this project

Our valued client Heal’s asked us to help them with the implementation of their amazing new furniture floor at their flagship store on London’s Tottenham Court Road. An invitation we were very happy to accept of course.

The brief was to create a unique Heal’s fixture to separate their luxurious furniture room settings.

The desire was to also be able to show further pieces from each furniture range in the form of images taken from their uber stylish photography shots.

We based our idea on a bespoke installation that would be fitting in many situations all throughout the store.

Taking inspiration from modern, sleek, furniture pieces, we created the Heal’s room divider which can now be seen in all six Heal’s stores around the UK having now been rolled out after their initial unveiling at Tottenham Court Road.

We designed and produced a stylish free standing dividing unit in powder coated steel and wood, all finished in Heal’s own colour palette, Heal’s Grey.

The unit then housed a huge flag knit printed banner providing the perfect opportunity to promote further pieces and showcase the Heal’s setting shots.

A pleasing process from concept right through to install and the beauty of the dividing units is that they can be constantly updated and refreshed with just a new printed voile banner’s and are adaptable to house solid panel’s┬áto feature wooden flooring or wallpaper.

The brand new floor was debuted at the Heal’s Party on the 17th September and the whole team were very happy when our VIP invites landed on our Bright Leaf mat!